Honvéd

ÍME A HONVÉD HIVATALOS BEJELENTÉSEDejan Drazic a Honvéd harmadik téli igazolása. Válogatott védőt igazolt a Honvéd.


Budapesti Honved Sk Mid 1950 S Logo Vector Ai Free Download Vector Logo Vector Logo

A Vidiből igazolt az Újpest.

. Letették az új stadion alapkövét - képek. Nono 2021 nyarán a Slovan Bratislavától érkezett a klubhoz A Honvéd mezében 16 NB I-es mérkőzésen és két Magy Kupa-találkozón lépett pályára ezeken három gólt és hét gólpasszt szerzett írja a honvedfchu. Oleksandr Petrusenko és Marko Petkovic után a szerb Dejan Drazic a Budapest Honvéd újabb igazolása a szélső a Slovan Bratislavától érkezik kölcsönbe Kispestre.

National team 2020 DR Congo. Olekszandr Petrusenko a Dinamo Kijev akadémiáján nevelkedett játszott a. A 23 éves ukrán védekező középpáylás másfél éves hosszabbítási opcióval ellátott szerződést kötött a kispestiekkel.

Az OTP Bank Ligában nyolcadik helyzett Budapest Honvéd leigazolta az ukrán Olekszandr Petrusenkót és a szerb Marko Petkovicot. 12 2 20162018 Budapest Honvéd II. Középpályással erősített a Makó.

6 0 Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 22 February 2021 National team caps and goals correct as of 30 May 2017. Sajtótájékoztatót tartott a Gerjeni SK. Távozik a Budapest Honvéd csapatától Nono akit a szaúdi Damac FC vásárolt ki szerződéséből.

Szlovéniából igazolt a Kecskemét.


Pin On Vivas


Pin On Sports


Pin On Magyar Kiralyi Honvedseg Szines


Pin On Hungarian Logo


Honved F C Futbol Soccer Football Logo Soccer Team


The Honved Army 1848 1849 A Honvedsereg 1848 1849 Gyozo Somogyi 9789633276860 Amazon Com Books Army Habsburg Austria Austrian Empire


Pin On Kispest Honved


Budapest Honved F C Budapest Soccer Logo Football


Pin On Kispest Honved

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel